Nemyslete na
růžového Slona!

Laboratoř osobního rozvoje

Evoluce a osobní rozvoj
Vytvořeno:Březen 23rd, 2015
Autor: Robert Kačeňák

Osobní rozvoj a moje malá evoluce, kterou jsem v této oblasti nastartoval, pokračuje a já vám přináším shrnutí a taky jednu úplnou novinku.

 

Před dvěma týdny jsem vám v krátkém videu Přemýšlet, či nepřemýšlet ukázal, jaké dopady má na náš život styl našeho myšlení.

Byla to zároveň pozvánka do bezplatného růstového on-line programu Změň své myšlení, změníš svůj život

Minulý týden jsem úzké skupině lidí z tohoto programu poprvé představil Sebekoučovací pexeso a na 7 dnů otevřel možnost zakoupit si tento unikátní systém změny myšlenek spolu se skvělými bonusy.

20.3.2015 na Mezinárodní den štěstí  jsem představil Sebekoučovací pexeso širší veřejnosti a prezentoval ho o víkendu na jarním Festivalu Psychologie.

140 lidí ve velkém kinosálu mne odměnilo krásným potleskem a nemohli se už dočkat, až si Sebekoučovací pexeso budou moci osahat naživo.

 

 

Pro své věrné čtenáře přináším na blogu informace, které jsem zatím jinde nepublikoval.

 

Sebekoučovací pexeso a jeho vytváření mě provázelo poslední dva roky. Byla to dlouhá cesta od prvního nápadu až do chvíle, kdy jsem ho poprvé fyzicky držel v ruce.

Na svém vynálezu jsem pracoval s pílí a promýšlel jsem ho do detailu. První prototypy jsem testoval na svých kamarádech a kolezích. Pak jsem se rozhodl tento sebekoučovací a psychoterapeutický nástroj podrobit vědeckému testování nezávislými odborníky.

Od ledna probíhá na Klinice psychiatrie Fakultní nemocnice Olomouc  klasický výzkum, kde běží dvě skupiny, jedna pracuje pomocí pexesa a druhá nikoliv.  Trénink zatím absolvovalo 30 hráčů se širokým rozpětím psychických problémů, nejmladší hráč měl 22 let  a nejstarší 65 let. Pomocí psychologických testů se porovnává míra úspěšnosti intervence mezi těmito dvěma skupinami.

 

IMG_9085-copy

První výsledky jsou více než povzbudivé:

 

  1. Všichni účastníci se shodli na tom, že jim Sebekoučovací pexeso výrazně pomohlo pochopit způsob, jak pracovat se svými myšlenkami a měnit své postoje žádoucím směrem, který přinese větší pohodu a sebevědomí.
  2. Před začátkem tréninku s pexesem, byli jenom 2 klienti schopni proměnit svoji negativní myšlenku. Na konci, po tréninku všichni uměli transformovat minimálně jednu myšlenku, která jim v životě škodí.
  3. Příjemným překvapením bylo, jak to mezi klienty vzbudilo užitečnou diskuzi, přemýšlení a vzájemnou pomoc při změně myšlenek.

 

Jsem z toho nadšený a věřím, že až ucítíte na sobě efekt Sebekoučovacího pexesa, tak budete i vy.

Sebekoučovací pexeso si můžete zakoupit na na stránkách www.elitecoaching.cz

 

Rubriky:Kouč Osobní rozvojŠtítky:,

Napsat Komentář

Starší příspěvky:
Co dělat, když si psychoterapeut protiřečí.

Přednedávnem jsem narazil při své konzultaci s klientkou na jeden na první pohled neřešitelný problém.   Vy, kdo už znáte...

Zavřít