Nemyslete na
růžového Slona!

Laboratoř osobního rozvoje

Muži získají zpět SÍLU SEBEVĚDOMÍ!
Vytvořeno:Duben 18th, 2014
Autor: Radek Karban

Se svými klienty v Psychopraxi občaspracujeme na cílech jako sebevědomí, nebo identita muže v moderním světe.  Dlouho již přemýšlím, že i v rámci  Lektor4U vytvořím  workshop pro muže. Zatím zůstalo jen u plánů, znáte to. Narazil jsem ale na tento zajímavý projekt:

 

Také jste si někdy říkali, že vám chybí sebevědomí na určité věci? Případně, že nemáte sebevědomí  skoro na nic? Načetli jste mnoho materiálů ohledně získání sebevědomí a stejně bylo vše  neúčinné? Většinou veškeré věci na internetu říkají jen jak sebevědomý člověk vypadá a co má  složitě dělat či nedělat. To však k ničemu nevede.

 

Jak si tedy správně vybudovat zdravé a silné sebevědomí? Nebýt arogantní? Věřit si ve všech oblastech života? Mít úspěch v práci, ve společnost, u žen, či zažívat úspěchy i v dalších oblastech života?

Na tohle by vám nejvíce odpověděl jedinečný video trénink, který se před pár dny objevil na internetu. Jmenuje se příznačně Síla Sebevědomí. Využívá pokročilé techniky a metody z psychologie, motivace a armády. Že to funguje na 100% potvrzují lidé, kteří autorovými živými tréninky již prošli.

 

Pojďme se na to podívat trochu podrobně.

 

Síla Sebevědomí je on-line video kurz, který má pomoci mužům změnit myšlení, smazat omezující nálepky, podmínky a přesvědčení, a probudit v nich znovu opět silné zdravé sebevědomí, které vede ke spokojenějšímu životu. Díky 21 dennímu intenzivnímu výukovému tréninku, plného motivace, technik z psychologie a armády se může muž stát zdravě sebevědomým jedincem. Díky tomuto intenzivnímu tréninku se může změnit celý život muže o 180 stupňů. Sebevědomí je totiž základním pilířem úspěchu. Všechny tyto znalost, informace a dovednost, budete moci aplikovat na své Já a zároveň budete konečně sebevědomě vystupovat. Budete konečně opravdu žít naplno! Vše je totiž o našem chování, vystupování a vedení lidí. A mnoho omezení a podmínek je v nás hluboko zakořeněno díky výchově, dnešní společnost a médii.

 

Pro koho je tento trénink určený?

 

Pro všechny muže, které už nebaví spoléhat na “štěstí”. Pro všechny muže, co chtějí konečně žít naplno podle svých představ a vážit si sami sebe. Pro všechny, co chtějí být úspěšní ve všech oblastech života a vědět, jak si sebevědomí zvýšit. Díky on-line video-tréninku se vše naučíte za pomocí intenzivních videí, kde se vše vysvětluje zajímavou formou. Máte chuť konečně žít naplno? Chodit konečně s hlavou vzpřímenou a mít se bezmezně rádi? Mít odvahu dělat spontánní věci? Vystupovat před lidmi? Oslovovat ženy? Pojďte do toho! Nemáte co ztratit! Můžete jen získat. Vstup do tréningu je zcela zdarma.

Rubriky:Kouč Osobní rozvojŠtítky:

Napsat Komentář

Starší příspěvky:
Co dělat, když si psychoterapeut protiřečí.

Přednedávnem jsem narazil při své konzultaci s klientkou na jeden na první pohled neřešitelný problém.   Vy, kdo už znáte...

Zavřít